Popularni postovi

Kako početi novi posao?

Ako je plata mala,može se raditi i dva posla.Ili ako jedno radi a drugo sjedi kod kuće,a može raditi,evo savjet. Vrlo zanimljiv potez banke(Sparkasse ili neke druge),bez jemca i za zaposlene  građane i penzionere .S ovim novcem ko ima ideju može početi posao,nema odmah zarade jer se prvo vraća glavnica,ali rezultati će doći za godinu ili dvije.Možete pozajmiti novac i negdje drugdje,ili prodati neku stvar kako biste krenuli s nekim kapitalom,ponekad je dovoljno i samo 250 eura.Tada počinjete raditi sa svojim novcem,oni snalažljiviji  ili sa više sreće mogu već za pola godine raditi sa svojim novcem i za sebe.Na primjer mobiteli,polovni,taj posao ide pravo dobro onim koji se bave  tim poslom.
Nisu ni oni znali ništa o mobitelima,ali su naučili kroz posao,sada ga znaju i popraviti.Moj poznanik kupuje jagode i druge sezonske voćke i prodaje ,nije neka zarada ali zaradi 30-50 KM čisto mu ostane,bogatstvo ne može preko noći.U ovoj državi je prvo obezbjediti za hranu i ono osnovno.Ovaj posao je upravo za takve.
Ili cvijeće,kupiš od domaćina iz plastenika svježa roba u malim saksijama,to ide ko halva,svaki dan ne možeš stići prodati.zato su ovi krediti bez jemca  odlični,ali mora se raditi i nema šaranja,svaki dan na posao,ulaganje u robu i vračanje kredita.Znam čovjeka koji je od cvijeća za nekoliko godina stvorio sve.Sada je gazdzurina.Na pijacama možete vidjeti ljude i žene koji prodaju ljekovite trave,i to je posao,jedna kesica 3 KM,danas ćete prodati sigurnih 10 kesica,a možda i više,posao ide.
Ljekovite trave možete sami nabrati ili kupiti na veliko ili da vam neko drugi bere ko je s vama u kooperaciji a da vi prodajete i sl.Poslije pakujete u kesice,sve ide jednostavno.Ljudi radije kupuju domaće trave iz prirode.Strpljen ,spašen,ova ponuda raznih banaka koje nude novac  treba pokušati, nije loša.

OVDJE SE MOŽE NAĆI NEŠTO ZA VAS:posao trebam.,
i ovdje:krediti,zajmovi,kartice...

 tags:gotovina-krediti-za-nezaposlene-zadovoljiti-potrebe-kratkorocnih-gotovinu/kredite bez jemca,

6 comments:

  1. Pitate se da li se može putem interneta zaraditi 300,500,700Eura mjesečno ? Naravno da možete. Stiforp je najbolja stvar koja se dogodila na internetu u zadnjih 20 godina.Pročitajte članak i zarađujte iz svog doma. http://wickedsick.stiforphr.com/

    ReplyDelete
  2. Meni je google adsense garancija za zaradu,reklamirati tuđe oglase nije težak posao a zarada 100% sigurna.

    ReplyDelete
  3. veoma dobar blog kao i ideja za posao. Hvala

    ReplyDelete
  4. Am gđa Jennifer, osobni zajam lenders. nudimo kredite po kamatnoj stopi od 2% godišnje od 100,000,000,00 eura. Koji 500,000,000,00.in valuti vam je potreban kredit u. Uz financiranje projekta 100% osiguran i unsecured krediti dostupni. mi se jamči za pružanje financijskih usluga za mnoge od naših klijenata širom svijeta. Uz paket derište kredita, kredit može biti obrađen i sredstva se prenose na zajmoprimca što je prije moguće. poslujemo s Zahtjevi jasan i jednostavan za razumjeti i ponuditi kredit za jedan od naših kupaca koji su se prijavili, tvrtke, korporacije, i sve vrste poslovnih organizacija, pojedinaca i nekretnina investitorima. kontaktirajte nas na e-mail: jenniferdawsonloanfirm@gmail.com za više detalja o tome kako da biste dobili kredit ste u redu.
    gospođa Jennifer

    ReplyDelete

PageRank Checker