Popularni postovi

Web stranica donosi novac

Novac možete imati na vašim stranicama sa vrlo jednostavnim načinom primjene oglasa.Oglasi se postave na vaše stranice čije su vlasnici neki biznismeni koji žele da se za njih zna i da možda neko od njih nešto kupi.Ovo je odlična reklama za one koji tek počinju,oni bi plaćali oglase da se reklamiraju na tuđim stranicama a vi ste ti koji bi uzimali njihov novac od reklame.

Ako ne želite reklamu svog posla ,firme i slično tada možete postavljati njihove oglase na svoje stranice.Besplatne stranice možete otvoriti i učlaniti se sve je besplatno  a možete zaraditi.Nije laž ,nije fol,moj savjet bi vam mogao donijeti novac.Plaćaju putem čeka koji stiže vama na kućnu adresu ,odnesete ga u banku,najbolje Unicredit banka jer odmah isplaćuju.Za par dana od zarade sume koja je limit na primjer 20 dolara  ili 70 eura možete imati svake sedmice ali i prije dok se stranica dobro razradi i ako budete često nešto pisali tada je i zarada veća.
Ovaj ček je dokaz za zaradu,nemojte oklijevati,prvih mjeseci nema zarade ali onda ide dobra zarada kojom ćete biti zadovoljni.
Evo par stranica koje daju novac ovdje se učlanite i počnite,zatim i ovdje jer ovi daju dobru zaradu za oglase koje reklamirate a koje će neko već otvoriti i čitati.
Vaše besplatne stranice-blogove ,možete ovdje da napravite  stanicu samo pratitie upute koje su i na našem jeziku ili vašem jer je na svim jezicima.Treba da se učlanite i stranica je vaša,pišite i zarađujte,to mogu i vaša djeca,supruga,svi koji znaju da pišu...

Tags:oglasi,dobit,novac,zaradi oglasom,klik,besplatne stranice,

No comments:

Post a Comment

PageRank Checker